torsdag 6 december 2007

2012


När man läser nyheterna får man se mycket konstiga saker:
Om köttmarknaden. Det kanske inte är konstigt att vissa försöker förlänga livet på köttfärs - det konstiga är att kommunernas hälsovårdsnämnder anmäler alla fyra affärerna NU, när Uppdrag Granskning avslöjat fusket. Vad gör hälsovårdsinspektörerna? Sitter och läser tidningar och väntar på att teve kommer på något fusk?
Om misshandeln på Kungsholmen. Inte bara det att HM Kronprinsessan kände de inblandade. Utan det att ungarna, som så många gånger den senaste tiden (eller är den Den Sista Tiden) inte nöjer sig med en eftersläng utan måste sparka ihjäl sitt offer.
Och sedan har dom mage att begära skyddade uppgifter. Sedan blir dom bli sura för att deras skyddade namn står i åklagarens handlingar.
Man tycker att om dom nu ska slåss, ska dom väl åtminstone stå för vad dom gör. Och det är möjligen bättre att göra som huliganerna: stämma träff med andra som också vill slåss.
Om den homosexuelle prästen som är förvånad över att svensk lag gäller och att inte hans "bröllop" i Kanada gör honom till gift i Sverige.
Han och hans man hade ju varit ett par i tjugo år.
Om gravid som tvingades jobba trots sjukintyg
Om att landstinget höjer avgifterna för sjuka med 50%, samtidigt som regeringen sänker ersättningen till de sjuka.
Sänker dom sjuka höll jag på att skriva. Kanske lika bra det???
Nu är det advent. Därför tänder jag ett ljus:

illl

Inga kommentarer: