söndag 17 juni 2007

19a-d

Länge sen nu….
Få se om jag kommer ihåg allt som hänt?

Tandläkarbesöket kan vi väl lämna i tysthet. Dock känns det ganska lugnande att få luta sig tillbaka i stolen medan ett proffs gör det han ska. Ungefär som att lägga sitt liv i Guds händer…

På fredagen slutade den lille skolan. Tio veckor till nästa skoldag. Blir det tecknade kanalen på teve hela dagarna månntro? För läsa ikapp matten och engelskan gör han väl inte?

På kvällen föräldravandrade vi. Klasserna har varsin helg. Denna helg var det två klasser.
Från vår klass var vi tretton på fredagskvällen och sju på lördagskvällen. Den andra klassen representerades av en mamma.
Jag undrar om det var vädret (skön sommarkväll på fredagen, regnigt och mörkt på lördagen) som gjorde att antalet var så olika. Likaså antalet ungdomar vi såg ute.
Lugnt var det i alla fall, på sin höjd några mopeder med tre passagerare på, men sånt bryr sig ju inte ens polisen om.

Idag plockade vi fläderblommor. Hälften av dem på trädet var mogna och det blev till sju satser fläderblomssaft. Tvungen att åka ner till affären och köpa mer citroner, citronsyra och socker. Nästan slut på alltihop där också, så passa på att köpa om du har fläderbuskar hemma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ahh det är så gott=)
MAn kan göra falsk flädersaft av vinbärsblad om jag inte är helt ute och cyklar.Dom blötlägger man i tre dagar tror jag,sen silkar av och smaksätter.
Ha det fint!